Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěla bych se s Vámi poradit o tom, jak vylepšit stěnu v mém pokoji - je mi 15 let, takže spíš teenagerský styl. V současné době je stěna už zašedlá, místy velmi malé praskliny malby. Hledám jinou variantu než klasické malování nebo tapetování a aby to bylo levné - ideálně do 400 až 500 Kč. Uvažovala jsem, zda by bylo možné dát na stěnu nějaký obklad - ale bojím se, aby pod ním stěna nezačala plesnivět (za stěnou je nevytápěná chodba). Jako druhá varianta mě napadla imitace betonu - rodiče mají zbytek jádrové omítky - ruční, jemné - nešlo by s ní něco takového vytvořit? Děkuji předem za názory a nápady.
nedávno jsem objevil šlehaný tmel na opravu omítky. Musím říct, že od té doby už sádru a ani jiné pochybné tmely nechci. Pokud to nejsou díry jako okno je to skvělý materiál. Vždycky připravený, ideální konzistence. Jen kdyby to někdo neznal. Malý kelímek za 100,-, ale udělal jsem s ním praskliny v půlce domu.
naštěstí u mě v pohodě, vyzkoušeno mnohokrát a dvě různé značky tmelu. Přetírám akrylovou barvou, Dulux.
Kdysi jsem ho potkal a hned po vymalovani jsem byl zklaman. Na tom tlemu byl jinej odstin nez na zbytku zdi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.