Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vylepšit stěnu v teenagerském pokoji

Od: petra2002 odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

chtěla bych se s Vámi poradit o tom, jak vylepšit stěnu v mém pokoji - je mi 15 let, takže spíš teenagerský styl. V současné době je stěna už zašedlá, místy velmi malé praskliny malby. Hledám jinou variantu než klasické malování nebo tapetování a aby to bylo levné - ideálně do 400 až 500 Kč. Uvažovala jsem, zda by bylo možné dát na stěnu nějaký obklad - ale bojím se, aby pod ním stěna nezačala plesnivět (za stěnou je nevytápěná chodba). Jako druhá varianta mě napadla imitace betonu - rodiče mají zbytek jádrové omítky - ruční, jemné - nešlo by s ní něco takového vytvořit? Děkuji předem za názory a nápady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jako rodič bych ze stavebních úprav nebyl nadšený a spíš bych je zatrhnul. Pro rozmar nákladné řešení a časem to zase dávat do původního stavu by se mi fakt chtělo.
Vymaloval bych vám stěnu podle přání, dal pár kelímků barvy a tvořte si tam umění jaké chcete. Klidně cakance... klidně ornamenty. :)

krtek6*
hodnocení

2x

ty jsi teda z levnýho kraje ti povím..:) za 500,- máš sotva kýbl barvy...oškrabat, zatmelit, vymalovat...nevymyšlej cypoviny

hodnocení

0x
Za pětikilo obklad na stěnu? To je tak stěží na kybl barvy s tónovadlem...

hodnocení

0x

Praskliny zasádrovat, stěnu vymalovat nabílo a pak třeba ...

nedávno jsem objevil šlehaný tmel na opravu omítky. Musím říct, že od té doby už sádru a ani jiné pochybné tmely nechci. Pokud to nejsou díry jako okno je to skvělý materiál. Vždycky připravený, ideální konzistence. Jen kdyby to někdo neznal. Malý kelímek za 100,-, ale udělal jsem s ním praskliny v půlce domu. :)

doplněno 01.03.17 09:36:

naštěstí u mě v pohodě, vyzkoušeno mnohokrát a dvě různé značky tmelu. Přetírám akrylovou barvou, Dulux.

Kdysi jsem ho potkal a hned po vymalovani jsem byl zklaman. Na tom tlemu byl jinej odstin nez na zbytku zdi.

vykuk*
hodnocení

0x

teenagerský styl?

řekni nějakým spolužákům, co čmáraj sprejema po cizých domech, ať ti tam něco vytvoří (čímkoliv) dle tvých představ nebo z internetu (interior graffiti for girls)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]