Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká obchod na sektorové kuchyně je dobrý?

Od: vercafontanka* odpovědí: 9 změna:

Ahoj všem. Uvažujeme o zařízení nové kuchyně. Trendem dnes již je nákup sektrorové kuchyně. Máte někdo zkušeností s Interion, který se zaměřuje na sektorové kuchyně? Nakupovali jste již u tohoto prodejce? Jaké zkušenosti máte?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podle mého názoru IKEA - nejlepší poměr kvality a ceny. Nevýhodou je, že jejich charakteristický design je poznat na první pohled :)

mp*

Vzhledem k tomu, že v poslední době jsem si zařizoval novou kancelář, a dcera náš staronový byt, tak jsem prošel všechny mainstreamové obchody. Originalitu tam určitě nehledejte, ale slušné zboží za velmi rozumé ceny (dokonce mě to připadalo i někdy levné) ano. Každý má svůj styl, i když se to hodně podobá. Poslední měsíc jsem smontoval víc nábytku, než za svůj dosavadní život. Osobně jsem si taky mainstreamově oblíbil obchod IKEA (trochu mě vadí jejich propagovaná ochrana životního prostředí, to mě teda při nákupu nábytku opravdu zajímá nejméně, nehledě na to, že jsou to stejně jenom kecy). Ale mají ucelený system. Nějak mě začali být sympatičtí. I když tím absolutně nezatracuji ostatní prodejce.

hodnocení

0x

Podle mně je to celkem jedno, připadne mi, že se to dělá všude stejné. Nedávno jsem byli v Hornbachu a Bauhausu - teď už se mi to plete a divila jsem se, že i tam mají různé kuchyně na sestavení a za moc dobrou cenu.

prazskejpepik*
hodnocení

0x

za mě Ikea. jen mají malý výběr dekoru dvířek. snadná montáž.

hodnocení

0x

Jestli to nemáte daleko do Polska, pak se oplatí objednat tam. Přijedou, změří, doporučí uspořádání, vyberete si z katalogu. Pak přijedou a namontují. Celé to výjde levněji než cokoliv jiného od nás. ;)

doplněno 28.02.17 17:33:

mot, může být. Moji mladí předělávali koupelnu, wc, kuchyň. Většinu materiálu měli z Polska. I ty Bamaxy nebo co tam mají, výjdou levněji.

mot
neni to tak davno, kdy sem slysel rady jak se vyplati si koupit plastove okna v polsku, ze jsou daleko levnejsi nez u nas...

zdenek555*
hodnocení

0x

Ahoj,

moc nepotěším - aůe řeším společně se sestrou její kuchyň. Levněji a na míru mi vychází zajet do studia SMART Modřany, z Kačerova BUS 139, 150, 157 zastávka Lhotka ( u koupaliště ) a po 100m chůze směrem po autobuse je na levé straně studio Smart, kde ti vyhoví ve všem, co potřebuješ, podarí, vypracuji ZDARMA návrh a společně s cenou, dopravou, montáží na stěnu i zapojení spotřebičů - vše během 1 hod., bez žádného placení předem. Pokud si to rozmyslíš, nic neplatíš - jeden projekt máš zdarma... vyplatí se ti to, neboť ke kuchyni, kterou zakoupíš v Ikee, si zaplatíš dopravu a montáž - která se skládá jen a jen ze sestavení skříněk, nikoliv umístění na stěnu! O zapojení spotřebičů nemůže být řeč. Bohužel, takto jsme se ptali všude, kde prodávají linky, ale nmarazili jsme na tento problém, pozor na to. Zdravím Zdeněk

hodnocení

0x
Též máme ikeu a jde to. Ona taky není kuchyň jako kuchyň. V polsku se dá koupit velmi levně, ale drží to sotva pohromadě. Ikea má třeba značkové kování od blumu, což každý nevidí a ono to je sakra znát. Moje babička nemohla pochopit, proč jsem dal 30tisíc za kuchyň ikea, když viděla v obchodě krásnou linku z polska za 8tisíc...

Máte pravdu, ale i v Polsku koupíte levně anebo kvalitně. Ale je to v tom, že i to "kvalitně" výjde levněji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]