Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Teploměr / vlhkoměr

Od: petaja® odpovědí: 5 změna:
Poradíte prosím splehlivý a přesný teploměr, který by měřil teplotu i vlhkost v bytě? Potřebuji jej hlavně na měření do pokoje, kde spí malé dítě, má nějaké zdravotní problémy...Pokud by měl čidlo i na ven, bude to jedině plus. Je mi jasné, že pokud chci kvalitu, bude tomu odpovídat i cena. Moc děkuji.
doplněno 03.03.17 01:27: Děkuji, tak jsem nakonec objednala co ma ,,babkazov" na www.bbstyle.cz.
A myslite, ze ho muzu zavesit diteti na postylku, aby dobre ukazoval, anebo kam jej nejlepe v mistnosti umistit?
doplněno 03.03.17 01:29: Pardon na www.bsstyle.cz :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

beri49*
hodnocení

3x

Ono s přesností to nebude tak jednoznačné. Ještě z dob dávného socializmu mám doma funkční klasický vlasový vlhkoměr.

Před nedávnem jsem si koupil meteostanici, jejíž součástí je i měření vlhkosti vzduchu. Pokud přiložím oba přístroje k sobě, na každém jsou velmi rozdílné údaje.

Pokud nemáte možnost si nechat alespoň orientačně porovnat své měřidlo s nějakým oficiálním, tak bych na pravdivost naměřených údajů moc nespoléhal.

jendad

Tady je jednoduchá metoda jak si správně nastavit vlhkoměr

doutniky-obchod.cz/...

jentak*

Taky bych doporučil ten vlasový. Je nejpřesnější. Většina těch elektronických v těch různých stanicích má zřejmě nějaké průměrování a tedy dlouho trvá než ukážou nějakou změnu.

hodnocení

1x

Já jsem, před několika lety, dostala tenhle, cca 15 cm velký, vlhkoměr s teploměrem, k naprosté spokojenosti . bsstyle.cz/...

Mladí mají nějakou meteostanici, kde je všechno. Těch je veliký výběr. I v různých cenách. Záleží na prodejci.

heureka.cz/...

doplněno 09.03.17 08:10:

Petaja, príma príma.;)

hodnocení

Tak nakonec jsem poridila take ten vas ( velikost cca 15cm), jsou to teda velike ,,cibule", ale ten design se mi libi a ukazuje opravdu dobre. Jsem spokojena...:). Dekuji za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]