Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dokumentace rodinného domu DA-105-67

Od: pivon01® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,nenašel by se zde někdo s dokumentací od montovaného rodinného domu typ DA-105-67 vyráběného v severočeských dřevařských závodech v České Lípě a byl by ochoten ji "zapůjčit"/oskenovat/nafotit.Stavební úřad jsem zkoušel-bohužel namají,pouze zjištěn datum kolaudace-září 1970.Za případné typy.

Dokumentace rodinného domu DA-105-67
Dokumentace rodinného domu DA-105-67 #2
Dokumentace rodinného domu DA-105-67 #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kvetastastna
hodnocení

0x

Dobrý den,

dokumentaci mám k dispozici ( stejný dům mají moji rodiče) - mohu naskenovat.

kluk
Dobrý den, také sháním, pokud někdo máte, projektovou dokumentaci k rodinnému domu Da 105-67. Před rokem a půl zde odpověděla kvetastastna, že ji má. Chtěl bych se s ní domluvit ale nemám na ni kontakt a nevím, jak ho získat. Předpokládám, že pokud mi někdo odpoví, tak ta odpověď přijde i na moji emailovou adresu, kterou jsem uvedl do dotazníku, při odeslání tohoto příspěvku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]