Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, od minulého konce roku rekonstruuji byt v panelovém domě ve 2. patře. Nademnou jsou 2 patra. Na začátku rekonstrukce se vyřezávaly futra a do jedné příčky se dělal otvor na dveře. Dnes mi volala sousedka, která bydlí nademnou s tím, že má po našem "bourání" popraskané stěny, které má dělané minulý rok. Jenže veškeré bourací práce se dělaly naposledy před měsícem. Od té doby jsem se sousedkou párkrát mluvil a nikdy se o tom nezmínila, až dnes. Jak se mám k této situaci postavit? Nejvíce zarážející je to, že mi to řekla až dnes ...
vždycky se někdo najde,kdo to zkouší...většinou jim řeknu,že pozvu statika na posouzení,pokud řekne,že praskání je zaviněno mou rekonstrukcí,bude to znamenat narušenou statiku domu. to bude znamenat vystěhování lidí z domu...tímto mým návrhem to zatím vždy skončilo. nevím,co by jste tam musel provádět,aby popraskaly panely o patro výše...
Nepraskaly panely, ale omítky, ale ještě jsem to neviděl. V každém případě tam budu muset zajít se mrknout. Sousedka říkala, že omítky dělaly minulý rok, ale co přesně delali, to nevím. Ale podel toho jak mluvila, tak to jen zapravili a tím to skončilo. Možná jen vymalovali, nevím, ani nevím jak to poznat. V každém případě jsem z ní vytáhl informaci o tom, že tam nemají žádnou perlinku ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.