Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ceresit Re-new obnovovač silikonu bílý 100 ml

Od: astik odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, je tento "silikon" opravdu OK? Potřebuji to na spáry u vany a kuch. linku. Díky
"Ceresit Re-new obnovovač silikonu bílý 100 ml"

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sice o něm nevím nic bližšího, ale zaujala mne tato informace:

Orientačná spotřeba: Spotřeba závisí na tloušťce aplikované vrstvy silikonu. Přibližně 28 ml silikonu je potřeba k pokrytí 1 metru spáry s tloušťkou vrstvy 2 mm.

Takže objem 100ml na cca 3 až 4m spáry... přidám se k tazateli - použili jste ho někdo a taky zkušenosti s ním...

hodnocení

0x

Dotaz už je sice starší, ale přidám své zkušenosti. Popraskal nám silikon kolem vaničky ve sprchovém koutu. Šel jsem tedy koupit klasický silikon do pistole a v regálu vedle něj stály pidilflašky s tímhle zázrakem za stovku - ano, dražší, než mnohokrát větší tuba klasického silikonu. Tak si říkám - za zkoušku nic nedám. Než jsem pochopil, jak se s tím pracuje, vyplácal jsem půlku té tubičky, načež se do ní dostal vzduch a druhá půlka šla vymačkat už dost obtížně.

Vaničku u sprcháče se mi nakonec povedlo přejet na 2 tahy mačkáním tubičky maximální silou a výsledek je celkem uspokojivý, čekám na zaschnutí. K tomu jsem vyplácal celou roli papírových utěrek - patlá se to jak svině. Má s tímhle výrobkem někdo další osobní zkušenost?

astik
Vypadá to zase na větší humbuk, než je realita. Asi nebude špatný, ale ne nic extra. Možná se mýlím, chce to asi více názorů.
Díky za info.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]