Nejste přihlášen/a.
Sice o něm nevím nic bližšího, ale zaujala mne tato informace:
Orientačná spotřeba: Spotřeba závisí na tloušťce aplikované vrstvy silikonu. Přibližně 28 ml silikonu je potřeba k pokrytí 1 metru spáry s tloušťkou vrstvy 2 mm.
Takže objem 100ml na cca 3 až 4m spáry... přidám se k tazateli - použili jste ho někdo a taky zkušenosti s ním...
Dotaz už je sice starší, ale přidám své zkušenosti. Popraskal nám silikon kolem vaničky ve sprchovém koutu. Šel jsem tedy koupit klasický silikon do pistole a v regálu vedle něj stály pidilflašky s tímhle zázrakem za stovku - ano, dražší, než mnohokrát větší tuba klasického silikonu. Tak si říkám - za zkoušku nic nedám. Než jsem pochopil, jak se s tím pracuje, vyplácal jsem půlku té tubičky, načež se do ní dostal vzduch a druhá půlka šla vymačkat už dost obtížně.
Vaničku u sprcháče se mi nakonec povedlo přejet na 2 tahy mačkáním tubičky maximální silou a výsledek je celkem uspokojivý, čekám na zaschnutí. K tomu jsem vyplácal celou roli papírových utěrek - patlá se to jak svině. Má s tímhle výrobkem někdo další osobní zkušenost?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.