Nejste přihlášen/a.
Zdravím, 2roky zpátky se mi pod stropem vytvořila plíseň, kterou jsem bez problémů zlikvidoval savem. Teď jsem místnost začal malovat a po prvním nátěru mi vystoupily místa, kde jsem savo aplikoval včetně fleků od toho jak po zdi savo stékalo. Co s tím teď dělat? Zatím jsem na stěnu dal jen jeden nátěr, myslíte, že to ten druhý překryje nebo mám teď celou stěnu přetřít disperzí? Mám to takovou tmavší barvou, odstín capuccino. Plíseň už se v místnosti netvoří, vznikla od promrzání věnce. Dům už je zateplený a plíseň je pryč. Díky za rady.
Nevím jaký je účinek u Vašeho přípravku, ale já jsem když bylo potřeba, či bylo doporučeno, stěny natřela penetrací. Případně, když jsou fleky, tak trochu té barvy do té penetrace.
Zkusím to s tou penetrací ještě, přidám do ni trochu barvy a uvidím co to udělá. Za barvu jsem dal balík tak bych byl nerad, kdyby to dopadlo špatně. Každopádně to nechápu, před tím ta zeď byla v pořádku a nic nebylo vidět. Teď to vypadá jako by to bylo mokré, ale není, jsou to fakt fleky a přesně v těch místech jak jsem to stříkal tím savem proti plísním. První nátěr jsem dělal v neděli, v místnosti je vlhkost pod 30%. Díky za tip.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.