Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyplnění prostoru mezi sporákem a kuchyní

Od: verunka* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den! Mám dotaz, jak a čím vyplnit cca 10 cm mezeru (šířka 10 cm, výška 80 cm) mezi volně stojícím sporákem a kuchyňskou linkou. Jde o prostor jak u pracovní desky, tak i u skříněk. Děkuji.

doplněno 26.02.17 19:33:

Doplňuji foto. Děkuji za nápady.

Vyplnění prostoru mezi sporákem a kuchyní
Vyplnění prostoru mezi sporákem a kuchyní #2

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

1x

Esteticky dobře vypadá, když tam je několik lahví tvrdého alkoholu. Polovina lidstva to ocení.

Mam radsi tvrdy alkohol chlazeny. Na tom od sporaku bych si asi nepochutnal.

krtek6*
hodnocení

0x

skříňka na míru

To jo, skříňka na míru, 10 cm široká... *smich* Já bych do ní dal ještě šuplíky.

hodnocení

0x

Dejte foto, pokud to bude možné, připojím, jak jsem to před třemi lety vyřešil...

hoststary*
hodnocení

0x

Nechat volný, aby mezi horkou troubu a skříňkou mohl proudit vzduch a ochlazovat sporák. Nebo do mezery dávat na stojato plech na pečení, pokud pro něj není nějaké jiné místo. Ale mezera musí být dobře přístupná, aby se v ní mohl pravidelně odstraňovat prach.

A také když něco na sporáku přeteče a náhodou teče i po bočnici sporáku, tak se to díky těm 10 cm dá umýt a vyčistit.

hodnocení

0x

Trouba je zvenku, při pečení, horká. Já jsem tam uložila, postavila odkapávač nebo velký tác. *hi*

hodnocení

0x

Mam vse u sebe bez mezer, a nic se neprehriva.

hodnocení

0x

Klidně můžeš dát skříňku až ke sporáku, ovšem 10 cm je málo, tam se už žádná skříňka nevejde. Takže bych přetáhnul o 10 cm pracovní desku až ke sporáku a aby na mě nečuměla díra vedle sporáku, tak bych na to udělal jedny malý dvířka.

vykuk*
hodnocení

0x

Když už vám to tak blbě vychází, tak bych dal vodorovné prkénko o něco níže než je pracovní deska a mohlo by se do těch 10cm postavit několi lahví/dóz s kořením a dochucovadlama a jedno svislé "prkno" jako čelo. Je to divočina ale na pitomý problém je jen podobné řešení :-/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]