Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dřevěné výrobky - plánky

Od: zelenydabel* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

rád bych se poptal, zda někdo nemáte nějaký odkaz na plánky/návody jak si co udělat/vyrobit se dřeva?

Třeba dětské domečky, stoly, postele, stolky, lavice, okrasné přístřešky, pergoly atd...

Odebírám časopis udělej si sám a receptář kde jsou nějaké návody, ale chybí mi nějaká větší brožura s více plány jako mají v zahraničí. Bohužel tam musím přepočítávat na metry (byť už jsem si sehnal pomůcky s americkýma jednotkama takže jsem problém eliminoval).

Děkuji všem za ochotu a příspěvky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravim.Veci sa maju tak ze obcas nahliadnem do tohoto casopisu SK verzia samozrejme a kedze sam ako kutil tiez kdeco doma zhotovim,opravim,renovujem.Ono uz nieje tak v zaujme sefredaktora davat navody co a ako.Potrebne je predat,spravit reklamu,poukazat na hobby obchodny retazec a zvlast byva prestrelena konecna suma a vsimnite si aj spracovanie nieje velakrat v domacich podmienkach..na urovni kutilstva ale s profi naradim a vybavenim.Vytraca sa remeselna a vobec manualna zrucnost u mladej generacie.Nieje zaujem opravovat,vylepsit ale kupit nove...a k tomuto smeruje aj tento casopis..

zelenydabel*
hodnocení

No možná by Vám pohlo toto. Nevím jestli znáte

http://cz.pinterest.com/pin/718816790494795498/

nebo

http://cz.pinterest.com

zkopíruji třeba obrázek a na googlu přes sekci obrázky pak vyhledám větší plánek, a nebo podle toho plánku skreslím nový.

Člověk si musí nějak pomáhat.

Nebo zde výroba posezení. Chci to letos postavit na venkovní terasu:

a tady svíticí stůl, na který si již shromažďuji dřevo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]