Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
budu zaměřovat pozemek okolo RD a geodet mi nabídl buď ofiko (obvolání sousedů, dokumenty atd.) a neofiko verzi, tedy bez ničeho, jen čisté zaměření? Je potřeba pro stavbu plotu nějaký dokument o zaměření pozemku nebo není nutný? Má někdo nějakou zkušenost? Díky
Pokud váš pozemek, na němž budete stavět plot, sousedí s obecním pozemkem a se silnicí, tak bez požehnání stavebního úřadu plot postavit nemůžete. Takže pouze zaměřit pozemek oficiálně a požádat st. úřad o souhlas.
to je mi jasné, že budu žádat o stavebníé ohlášku na plot, ale zajímá mě, zda nemusím mít ofiko dokument, kde je můj pozemek a kde je už jiný
Když je vám jasná ohláška, tak jak jí chcete podat bez dokladu o zaměření pozemku?
beri - také váš pozemek s boudou sousedil s obecním pozemkem a silnicí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.