Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaměření pozemku - neofiko

Od: martinjuricek odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

budu zaměřovat pozemek okolo RD a geodet mi nabídl buď ofiko (obvolání sousedů, dokumenty atd.) a neofiko verzi, tedy bez ničeho, jen čisté zaměření? Je potřeba pro stavbu plotu nějaký dokument o zaměření pozemku nebo není nutný? Má někdo nějakou zkušenost? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

pokud se nechcete v budoucnu dohadovat, udělejte to ofiko, a hlavně ten plot vykolíkujte

martinjuricek
hodnocení

Mě jde spíš o to, že plot se bude dělat na hranici s obcí a pak se Správou a údržbou silnic, takže jen 2 body. ostatní je totiž vyměené již od souseda

klus
hodnocení

0x

Pokud váš pozemek, na němž budete stavět plot, sousedí s obecním pozemkem a se silnicí, tak bez požehnání stavebního úřadu plot postavit nemůžete. Takže pouze zaměřit pozemek oficiálně a požádat st. úřad o souhlas.

martinjuricek
hodnocení

to je mi jasné, že budu žádat o stavebníé ohlášku na plot, ale zajímá mě, zda nemusím mít ofiko dokument, kde je můj pozemek a kde je už jiný

klus

Když je vám jasná ohláška, tak jak jí chcete podat bez dokladu o zaměření pozemku?

doplněno 19.02.17 19:59:

beri - také váš pozemek s boudou sousedil s obecním pozemkem a silnicí?

beri49*
Doklad o zaměření pozemku má snad stavební úřad. Já jsem při ohlášení stavby boudy na svém pozemku taky nepotřeboval takový doklad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]