Nejste přihlášen/a.
Chci položit vnitřní dlažbu. Teď jsem strhnul koberec, který byl místy přilepený lepidlem na koberce k betonové podlaze.
Vadí flexi lepidlu na dlažbu nějak toto lepidlo na koberce? Povrch ještě předtím přejedu penetrací.
Děkuji předem za předané zkušenosti.
Já bych se toho vůbec nebál.osobně jsem si pokládal dlažbu na podkladní beton se zbytky chemoprenu po "linuů a že toho bylo hooodně na betonu.Ani jsem nepenetroval,jen jsem měl speciál lepidlo. Dlažbu jsem pokládal totiž za provozu, takže jsem koupil rychletuhnoucí lepidlo (spárovatelné po 6hodinách ,plně pochůzné po 12 hodinách)ovšem i jeho cena byla taky suprová skoro 3x víc než obyčejné flexi !
Začínal jsem pokládat dlažbu sotva jsem vyhnal po sedmé děti do školy a když přišla moje po druhé odpolední z arbajtu už jsem jen čistil po spárování.Drží dodnes , je to již,syn již dělá pátým rokem po vyučení takže nějakých 5+ 3 učení a to chodil asi do druhé či třetí třídy ,tudíž +-15 roků!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.