Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Položení dlažby na kobercové lepidlo

Od: ruboxy odpovědí: 3 změna:

Chci položit vnitřní dlažbu. Teď jsem strhnul koberec, který byl místy přilepený lepidlem na koberce k betonové podlaze.

Vadí flexi lepidlu na dlažbu nějak toto lepidlo na koberce? Povrch ještě předtím přejedu penetrací.

Děkuji předem za předané zkušenosti.:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já bych se toho vůbec nebál.osobně jsem si pokládal dlažbu na podkladní beton se zbytky chemoprenu po "linuů a že toho bylo hooodně na betonu.Ani jsem nepenetroval,jen jsem měl speciál lepidlo. Dlažbu jsem pokládal totiž za provozu, takže jsem koupil rychletuhnoucí lepidlo (spárovatelné po 6hodinách ,plně pochůzné po 12 hodinách)ovšem i jeho cena byla taky suprová skoro 3x víc než obyčejné flexi !

Začínal jsem pokládat dlažbu sotva jsem vyhnal po sedmé děti do školy a když přišla moje po druhé odpolední z arbajtu už jsem jen čistil po spárování.Drží dodnes , je to již,syn již dělá pátým rokem po vyučení takže nějakých 5+ 3 učení a to chodil asi do druhé či třetí třídy ,tudíž +-15 roků!

ruboxy
hodnocení

Myslel jsem si to, ale nebyl jsem si jistý na 100%, tak jsem se raději zeptal. Přece jen bych to 2x dělat nechtěl.

Dal jsem bod.:)

albatros498022*
hodnocení

0x

To vadit nebude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]