Nejste přihlášen/a.
mám doma Interiérové dveře panelového bytu, jsou pěkné,nepoškozené(2/3 sklo).Chceme renovovat-Mám je vyhodit a koupit nové vč. zárubní nebo nechat renovovat potažením fólie? Ceny renovací (podle mě)=příšerné,drahé. Máte s tím někdo dobrou zkušenost? Moje polovička staré dv. (ale kvalitní) chce vyhodit, ale vyloženě to bude jen změna vzhledu, nikoli funkčnosti. Nátěry předem vylučuji. Díky Mira.
Běžně vnitřní dveře polepuji samolepicí folií DC-FIX.Ne tou běžnou,slabou,ale tapetou DecoDoor.Ke koupi je 8 odstínů,tapeta je připravena na běžné dveře,rozměry balení jsou 210 x 90 cm.Tloušťka a pevnost je dvojnásobná proti běžným samolepkám.Nalepit ji normálně šikovný člověk zvládne dobře.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.