Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych si dát dodělat lidem z vodo-topo firmy nový radiátor, deskový..klasický obyčejný korado cca 2500Kč... Místnost je asi 4x5.5m ...jsou tam dvě sady oken. Pod jedněmi okny radiátor je...pod druhými okny není a je to znát...okna jsou v mnohem horším stavu a taky tam jení moc teplo...Druhý radiátor je od prvého po obvodu stěny vzdálen asi 6m. kolik tohle může odhadem stát? Dělal někdo něco podobného...nebo je tu někdo přímo od vody?
nesehnal jsem ani na výměnu dvou radiátorů, protože to je kšeft na prd. raději dělají komplet topení, než nějakou vy..., kde si nic nevydělají a když si řeknou pět tisíc za práci, tak se to bude zdát drahé. já to vyřešil jednoduše, vyměnil jsem si je sám. samozřejmě tohle je něco jiného a možná to ani přívod neutopí. co takhle silnější radiátor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.