Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Další radiátor do pokoje, cena?

Od: peterka odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl bych si dát dodělat lidem z vodo-topo firmy nový radiátor, deskový..klasický obyčejný korado cca 2500Kč... Místnost je asi 4x5.5m ...jsou tam dvě sady oken. Pod jedněmi okny radiátor je...pod druhými okny není a je to znát...okna jsou v mnohem horším stavu a taky tam jení moc teplo...Druhý radiátor je od prvého po obvodu stěny vzdálen asi 6m. kolik tohle může odhadem stát? Dělal někdo něco podobného...nebo je tu někdo přímo od vody?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

1x
Vypuštění systému, osazení radiátoru, připojení, tlaková zkouška, napuštění, doprava a režie.
Z materiálu měď. trubka, nějaká hlavice, osazovací konzole a radiátor, šroubení.
K tomu DPH.
Počítejte za radiátor a práci cca 7000+daň.
doplněno 18.02.17 13:52: K té na první pohled vysoké ceně, máte v ní 2500 radiátor a další 2500 za 12m měděných trubek s prací. Osazení na zeď tak 500, tlaková zkouška 250, zbytek padne na dopravu, ostatní materiál a hlavici podle vašeho přání.

prazskejpepik*
hodnocení

0x

nesehnal jsem ani na výměnu dvou radiátorů, protože to je kšeft na prd. raději dělají komplet topení, než nějakou vy..., kde si nic nevydělají a když si řeknou pět tisíc za práci, tak se to bude zdát drahé. já to vyřešil jednoduše, vyměnil jsem si je sám. samozřejmě tohle je něco jiného a možná to ani přívod neutopí. co takhle silnější radiátor

nikdo*
hodnocení

0x

Tady si topenáři účtují za montáž jednoho tělesa i s přívodem 1000-1500kč.

doplněno 18.02.17 16:06:

Souhlas s vilikem, ta moje cena je bez materiálu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]