Nejste přihlášen/a.
V 2008 jsem si nechala instalovat klimatizaci zn. LG, letos se bude bytovy dum zateplovat, necham to demontovat, co pak s ni?
PC cca 27 000, rocne servis, cisteni.
Da se to jeste prodat? Darovat za odvoz?
Doporučuji nechat zdemontovat,pokud byla umístěná na zdi na konzolích tak nechat osadit delší o zateplení a nastavit trubky atd. po dokončení namontovat zpět. jestli funguje nechat běhat.
david63: spolecenstvi to prave schvalilo, ze vsechno ma jit na strechu, klimy, satelity...a potrubi ke klimatizaci ma jit v izolantu.
Ale ja to nechci dat na strechu, vlastne vubec, resim spis "likvidaci" nebo prodej nebo co s tim...nasla jsem par inzeratu, snad to opravdu prodejne/darovatelne je.
mam v kancelari totiz novou klimu, snad 2 roky dozadu nam ji dodavali, to se totiz neda porovnavat: jen tichounce prede...u toho bych i usnula. U te me LG jen tezko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.