Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochrana TV/ displaye před prachem

Od: jolins odpovědí: 1 změna:

Jakým způsobem se vyhnout ulpívání prachu na monitoru? Je to hrozné, teď když svítí sluníčko a je sucho se všude víří prach. Na notebooku to nebyl až takový problém, protože se dalo zavřít víko notebooku a neprášilo se tam. Ale externí monitor nic takového nemá. Existuje nějaká žaluzie/ roletka / návlek na monitor?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

0x

No nevím ,ale prach ulpíval na CRT monitorech a televizorech.Mám už druhou TV s LCD displejem a prach neulpívá.Navíc se nikdy nestalo, že by byl nabitý statickou elektřinou.T.j. že jsem nikdy nedostal ránu,u CRT to bylo normální.Schválně jsem teď vyzkoušel prstem - ani smítko !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]