Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tapety - kde koupit v Praze

Od: dawee* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mohli byste prosim nekdo doporucit obchod s tapetami v Praze? Jde mi o to aby byli pekne, ale ne moc drahe (na 28m * 2.5m). Co jsem koukal na internetu, tak role stoji treba 500Kč, coz mi prijde moc.

Dale bych se zeptal jaky typ tapet je vhodny? Jedna se o panelakovy byt, ale nechci do toho moc investovat (najem)

diky moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste prodejnu v metru na Florenci.

hodnocení

0x

Hobby market tj. Hornbach, baumax, bauhauz. Nejlevnější nejsou, ale mají výběr. Nebo alespoň můžete porovnat ceny, ale projedete půl města, hm. :(

jabraka*
hodnocení

0x

Právě tapetuji obývací pokoj v paneláku,používám tapety typu VLIES.spotřebuji celkem 7 rolí po 350 Kč role.Lepidlo asi 200.-Tapety Vlies se lepí velmi dobře,vyžadují dobrou přípravu stěny,ale zase se nesmršťují při vysychání.Nalepí se na zpevněný povrch stěn těsně k sobě.Dají se lepit i na stěnu,namazanou lepidlem přímo z roličky za sucha.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]