Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyrovnání podlah pro položení vinylu

Od: nowak odpovědí: 4 změna:
Zdravím vás, rekonstruuji byt v panelovém domě. Máme v plánu udělat v celém bytě vinylové podlahy. Bohužel budeme muset vyrovnat podlahy v pokojích do výšky podlahy v předsíni. Jedná se o 51 m2 s průměrnou výškou vyrovnání 4-5 cm. Oslovil jsem firmu, která mi nabídla vybetonování za cca. 24 tisíc. V ceně je položení separační folie, osazení okrajového dilatačního pásku, položení pletiva, zhotovení cementového potěru, položení kročejové izolace, zušlechťovací a urychlovací přísady. Co na to říkáte? Je cena přiměřená?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

1x

Tak přiměřená asi je, ale musím Vás upozornit, že vybetonování podlahy v panelovém domě podléhá statickému posudku a to Vám statik téměř určitě nepovolí. Do paneláku je prakticky jedinou možností suchá cesta např. liapor a OSB desky. Kvůli vinilové podlaze je pak ještě nutná nivelační stěrka.

krtek6*
hodnocení

0x

a nebo polystyrenbeton... 4-5cm je dobrá křivost..

nowak
hodnocení

0x

No parkety v pokojích byly utopené oproti podlaze v předsíni, nevím který koumak to takto vymyslel ... takže říkáte, že beton tam dat nemohu? Taky mě napadl podlahovy polystyren, ale nebude pak ta podlaha hlučná?

krtek6*

podlahový polystyren je izolant...ne roznášení deska..na to by stejně musel jit beton...si nevyberete...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]