Nejste přihlášen/a.
Dobrý den máme doma docela nízký tlak vody v druhém patře a problém zjevně nepůjde v brzké době opravit, proto sprchování u nás je bída a trvá déle než by normálně mělo.
Proto žádám radu lze koupit/můžete doporučit nějakou sprchovou hadici->hlavu která si poradí s nízkým tlakem vody a s kterou se konečně dobře osprchujem?
Díky
Doma jsem si to udělal tak, že jsem hubici rozebral a všechny dírky zaletoval. Pak jsem je propíchnul ostrou jehlou. Nebo to dělali tak, ža si ze slabé folie vystříhli stejný průměr co má hlavice. Pak proti světlu ty dírky opět propíchali jedlou.
přesně takto resp stejným principem to vyřešili v některých hotelech a musím říct, že není nic horšího než si řezat kůži ostrými pramínky a přitom mít pocit, že jsem na suchu. Za mě raději menší hlavici, když už hledáme úsporu.
Nejlepší úspora je nesprchovat se 10 minut, ale minuty tři. Pohodový čas mytí i spláchnutí. Jen s tím, že při mydlení mám vodu vypnutou. Doma máme hlavici jednu z těch větších - průměr přes 20cm a je to spíš vydatný déšť. Daleko lepší než řezání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.