Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnova DWR impregnace

Od: dammin odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny, moje hlava děravá nepřemýšlela a bez starostí teď za sebou 2x 30min vyprala špinavou od hlíny měsíc novou lyžařskou bundu od alpine s aquacore a s impregnací dwr bez nějakých speciálních přípravků - pral jsem to na sportovná oblečení při teplotě 20 stupňů.

Co bych teď měl udělat aby se obnovila a byla nepromokavá ( počítám že se nějaký ta impregnace porušila ) protože tohle je moje druhá bunda u které sem nepřemýšlel a u první stačilo jedenrkát nedat ten spec. přípravek a už neskutečně promokala.

Díky moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dá se koupit impregnace ve spreji. Funguje i na textil i na kůži, tedy na boty. Těch značek je několik a v drogerii je budou znát.

111®
hodnocení

0x

v RockPointu maslám mají prcí přípravek co rovnou při praní naimpregnuje, ale je tak za 600,- Já používám z Lídlu sprej za 60,-

dammin
hodnocení

je to některý z tady těhle prosím? rockpoint.cz/...

jinak ten sprej stačí když tu bundu pouze postříkám a tradá ona má lepší nepropoustnost? To my příjde až moc jednoduché :D

111®

z RockPointu ti nevyberu, jsem to nikdy nepoužíval, jen vím že to nabízeli když jsem se zajímal: Koukni třeba co se rodává na stany, tak by to mohlo vyhovět . Myslím že to mají i jiné sport prodejny. Co se psreje týče, nastříkáš, uschne, nastříkáž křížem uschne a odpuzuje vodu, to snad stačí.Používám jak na bundu tak na boty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]