Nejste přihlášen/a.
Hezký večer, chtěl bych se zeptat, jak snižit velký stavební otvor pro obložkové zárubně, vyska pro oblozky má být 202cm, celkově na stavbě mě to hapruje, respektive výška stavebního otvoru pro obložky vychází 207cm. Jaké mám možnosti ke snižení před omítkama? Stačí podlepit polystyren 5cm? Nebo na hmoždinku+lepidlo 5cm šířky tvárnice Ytong? Děkuji za odpovědi.
Jen bych se zeptal, výška 202 je výška čeho? Stavebního otvoru? 207 bývá výška kompletních obložek a není sebemenší problém udělat futra třeba o centimetr vyšší.
pro oblozkove dveře je potřeba stavební otvor od čisté podlahy 202cm, vzhledem k tomu, že se behem stavby snizila podlaha byt uz z jakehokoliv důvodu, tak od soucastne budoucí hotové podlahy mam stavebni otvor pro oblozky 207cm, proto se potrebuji dostat na 202cm. Narazil jsem na mnoho způsobu, jak snizit stavebni otvor pro oblozky...sadrokarton, Ytong blok, polystyren, pripadne dreveny spalek...nekteri stavenici museli snizovat i z 215cm ne-li i z 225cm...tam to resili ze pod soucastny preklad daly zasekanim dalsi preklad na pozadavnou vysku 202cm...nastesti, ja nemam jeste hotove omitky...takze jsem potreboval poradit, co je nejvhodnejsi, pripadne navrhy, jak to resili ostatni stavebnici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.