Nejste přihlášen/a.
Vím že na praní je jádrové mýdlo, šlo by ale prát i v klasickém tuhém mýdle na ruce? (Mýdlo bych nastrouhal a vysypal do vířivé pračky romo). Jaký je vůbec rozdíl mezi jádrovým a normal. mýdlem? Dik
Toaletní mýdlo obsahuje nějaké jakože pečující látky a ty pak dělají podivný povlak na pračce, který studenou vodou při máchání pračka nespláchne. Navíc pění a prádlo až zas tak dobře nevypere. Bývaly mýdlové vločky, ale to bylo nastouhané jádrové mýdlo. Nebo mýdlo s jelenem. Já jsem se pokoušela kdysi takhle vyprat svetr a nebylo to fajn.
Mrkněte na praní s "Jelenem."
A zde zdroj Wikipedie říká o mýdlech toto : cs.wikipedia.org/...
Jo . Pamatuji si že jsem to zahlédl v televizi v pořadu Polopatě. Paní tam dělalal sliz a jako druhoumožnost jen nastrouhané mydlo a soda + par kapek vuně. Nic se nevařilo.
Zaguglil jsem delamesitosami.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.