Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praní v mýdle

Od: mousnva odpovědí: 7 změna:

Vím že na praní je jádrové mýdlo, šlo by ale prát i v klasickém tuhém mýdle na ruce? (Mýdlo bych nastrouhal a vysypal do vířivé pračky romo). Jaký je vůbec rozdíl mezi jádrovým a normal. mýdlem? Dik

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Toaletní mýdlo obsahuje nějaké jakože pečující látky a ty pak dělají podivný povlak na pračce, který studenou vodou při máchání pračka nespláchne. Navíc pění a prádlo až zas tak dobře nevypere. Bývaly mýdlové vločky, ale to bylo nastouhané jádrové mýdlo. Nebo mýdlo s jelenem. Já jsem se pokoušela kdysi takhle vyprat svetr a nebylo to fajn.

hodnocení

2x

Mrkněte na praní s "Jelenem."

jakseperesjelenem.cz/...

A zde zdroj Wikipedie říká o mýdlech toto : cs.wikipedia.org/...

hodnocení

2x

Aby byl výsledek při praní mýdlem dobrý, je potřeba měkká voda, nejlépe dešťová.

jendad
hodnocení

1x

K mýdlu je potřeba přidat soda

delamesitosami.cz/...

janm*

jendad

Zdravím, no to je super jednoduché *palec*

jendad

Jo . Pamatuji si že jsem to zahlédl v televizi v pořadu Polopatě. Paní tam dělalal sliz a jako druhoumožnost jen nastrouhané mydlo a soda + par kapek vuně. Nic se nevařilo.

Zaguglil jsem delamesitosami.cz/...

rv*
hodnocení

0x

Proč by to někdo dělal? Na praní jsou určeny prací prostředky, vycházejí nejlevněji s nejlepším výsledkem. I to jádrové mýdlo nepere nic moc. A více o mýdlech na wikipedii

cs.wikipedia.org/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]