Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z jakého materiálu vanu?

Od: hankas® odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,

Jaká je podle Vás, nejlepší vana do domu? Myslím materiál.

Děkuji.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

2x

Mám akrylovou a spokojenost.

hodnocení

Tak snad dlouho vydrží a nepopraská, nebo se neodloupne,pokud je to možné :)

albatros498022*

Slušné firmy dávají 10 let záruku

hodnocení

2x

V liatinovej vám vydrží najviac teplá voda, ak sa naakumuluje teplo do nej.

hodnocení

0x

Mám plechovou a taky spokojenost!

Nejlepší vana bude ta co si pořídíte a bude Vám vyhovovat.Oba materiály mají svoje výhody ale také nevýhody!

dusanbrodsky*
hodnocení

0x

Na to je víc názorů,máte nějaký požadavek na tvar?

krtek6*
hodnocení

0x

akrylátová...plechové se už dneska nedávají...a ti co je mají tak je mají jen z důvodu ceny nebo nostalgie..tvar jedině obdelník 70x160 minimálně..bez dalších vyfikundací...za rohové vany bych rozdával facky

rv*
hodnocení

0x

Smaltovaná ocelová vana. Je dostatečně tuhá, takže i když šlápnete na okraj, tak se neprohne. Smalt je velmi tvrdý, takže se nepoškrábe ani při vložení kbelíku, popřípadě umývání chlupatého domácího mazlíčka. Dobře se i udržuje - smaltované vany přežily i desítky let drhnutí pískem. A pak samozřejmě cena a "standardizované" rozměry, které umožňují v případě nehody (pád kladiva do vany s odloupnutím smaltu) nenáročnou výměnu stylem kus za kus.

prazskejpepik*
hodnocení

0x

žádná, jedině sprch.kout

hodnocení

Vana musí být,pěkně si poležet a nahřát záda,osprchovat se můžu i ve vaně :)

prazskejpepik*

jednou bude domácí vykoupání tak drahé, že bude levnější aquapark :)

jabraka*
hodnocení

0x

Měl jsem možnost sedět ve vaně ze dřeva.

JABRAKA

srubyservis.cz/...

hodnocení

A tříska v zadku nebyla? *smich*;)

Jojo, také s láskou vzpomínám, na dřevěné vany, v Lipové-lázních, plné teplé vody s bylinkami. O údrbě jsem ale raději vůbec nepřemýšlela :-D

Jojo, bylo v nich fajn:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]