Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, já z těch problémů nevylezu. Je možné, že při opravě kotle se stalo něco, že mám malý tlak teplé vody v patře. Dole je proud dobrý, ale nahoře jen kape. Nejdříve nešlo topení, ted to topí, ale zase neteče nahoře teplá voda...oprava kotle : výměna 3c.ventilu, čistil nějaké sítko, čistil výměník, zítra bude měnit termostat, ten dal jen provizorní. Prosím o radu, čím to asi může být, abych mu to řekla. Děkuji za odpovědi. Hezký den. dana
Před vodovodní baterií bývá také sítko, na kterém se zachytává bordel. Takže vypnout vodu, demontovat baterii a zkontrolovat obě sítka.
To není bordelem, nahoře jsem odmontovala sprchovou hlavici, ani z hadice voda neteče.
Ted jsem pochopila, že odmontovat baterii? Je to možné, když dole je proud silný?
Ze začátku se zdá, že toda teče, ale pak tlak slábne, až jen kape.
aknelka a co má topení společné s tuv? to co píšete je nesmysl a ted k problemu napsala jste hodně málo informací jak staré jsou rozvody? je na přívod do kotle pro ohřev tuv osazený filtr? může být zanesen může být zarostlé potrubí dělá to jen teplá voda nebo i studená může být ucpané sítko za baterií pokud tam je jaké máte baterie pákové nebo kohoutkové?
Před opravou kotle tekla voda normálně, byl tady takový packal, tak myslím, jestli něco nedal slabeho na ten tlak. Studená voda jde proudem nahoře, dole jde studená i teplá proudem, nahoře nejde jen teplá...je to kotel pro ohřev vody, rozvody jsou staré cca 40 let, ale bylo to bez problému až do te opravy, tu skončil ve středu. Dal tam prý jetý termostat, jestli to topení půjde, a zítra přijde dát nový. Není ten jetý nějaký slabý, nemá to vliv na tlak. Prominte, mám asi najivní otázky, ale když se něco opraví, druhé se podělá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.