Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotace z EU na RD

Od: petrd77® odpovědí: 6 změna:

Ahoj radilové,

Stavím RD a zajímá mě, zda je ještě v dnešní době možné žádat si o dotace z EU. Otázka je obecná, tj. zajímá mě, na co všechno mohu žádat (solárka, okna, atp), pokud tedy ještě jsou nějaké dotační programy.

Dříve stačilo zadat do vyhledávače dotace a vyběhlo x firem, které se dotacemi zabývaly. Nyní nic.

Za odpovědi děkuji

@ pokud někdo z Vás dotace v minulosti využil, napište na co a kolik jste získali, pokud žádáte, napište u koho

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

hledejte "zelená úsporám"

hodnocení

Hledal jsem. ALE. Najdu stránky, na nich téměř žádné info a v podmínkách většinou pro: obce, fyzické os. podnikající a pod.

hodnocení

0x

Já mám solární ohřev TUV dotace 95 tis Kč v r.2009

hodnocení

Joo, to byly ještě dotace IN. Dneska už to asi tak horký nebude

paw*
Vse je nejspis slouceno pod novazelenausporam.cz/...
Jinak hura na nejamy stavebni veleteh. Vetsinou tam maji dotacni tituly svuj stanek.

vanilka81*
hodnocení

0x

Dobrý den,

nejlepší pro vás bude, když vyrazíte na veletrh. Tento víkend je v Holešovicích veletrh topení, příští víkend bude For pasiv, dřeva, střechy (ale netuším, zda bude v Letňanech nebo v Holešovicích). Jen bych si dopředu zjistila, zda bude mít nová zelená úsporám zastoupení na tom daném veletrhu. My s manželem jsme na jednom veletrhu byli, ale nevím přesně kterém. Pán se nám tam dlouho věnoval a vše vysvětlil. Dopředu jsme studovali i na internetu, ale osobní vysvětlení bylo jasnější a některé věci nám byly vyvráceny a upřesněny. Snad jsem aspoň trochu pomohla :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]