Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes se chová divně

Od: tylerhall* odpovědí: 8 změna:
Už asi týden se muj pes chová divně. Začínal jsem pozorovat jak spí pod postelí, jak se schovává,spí na podlaze a vrčí. Nevěnoval jsem tomu pozornost ale dnes z ničeho nic se vyvlíkla tyč z věšáku na oblečení která tam držela fakt pořádně. Možná to bude znít divně ale mám podezření na bubáka.Takové věci se hodně stávali když jsem byl malý že v noci něco spadlo nebo rachotilo.Ale teď jsem si četl že psy to mohou vycítit a proto se můj chová tak divně. Při psaní tady toho mám husí kůži...Nevím co si o tom myslet.A pro vtipálky: Ano, myslím to vážně...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

3x

Pes se chová divně a Vy přemýšlíte na blbostma. Co když venku něco sežral, nedávno jsem četla, že se opět objevily otrávené návnady na psy. Takže raději jeďte na veterinu a pomožte nebohému zvířeti.*bum* - pt

iz*

Také mne napadlo, že by psovi mohlo něco být, a chtěla poradit návštěvu veterináře...

hodnocení

3x

Zraněné nebo nemocné zvíře se schovává, protože je v přírodě snadnou kořistí. Utíkejte na veterinu. On Vám to, že je mu blbě nebo že ho něco bolí, nemá jak říct.

likin*
hodnocení

2x

Zdavím, pokud se pes schovává, je určitá pravděpodobnost, že je nemocný a vyhledává samotu. To je běžné, protože je zmatený, asi bych doporučil návševu veteriny.

hodnocení

0x

Čemu říkáte bubák? Nějakému duchovi?

vykuk*
hodnocení

0x

Zavolat Ghostbusters, městská policie je na tohle krátká.

Nebo kupovat kvalitnější šatní nábytek.

hodnocení

0x

Buďte v klidu, můj pes ze spaní taky vrčí,...přes den neštěká na nikoho, na nic, ale ve spánku si " blafne ", až je to směšné. Myslím, že se mu také něco zdá, tak jako lidem,..říkám, že se mu zdá o kočkách, i když ty ho venku nechávají klidným...A ta tyč, nerozjela se Vám skříň, a ta tyč prostě spadla...

hodnocení

0x

Je možné, že tam opravdu něco cítí. Najděte si na netu stránky EPRV 777. Taky mě napadlo, neumřel vám někdo v poslední době? Nám umřel v neděli švagr, bylo mu 55 let a dvouletá vnučka mi několikrát po sobě tvrdila, že v koutě v kuchyni je bubák. Tak jsem jí to trochu vymluvila, pak to najednou přešlo, doma jsem jim nic neřekla, ale myslím si, že švagr se přišel rozloučit a jen malá to nějak cítila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]