Už asi týden se muj pes chová divně. Začínal jsem pozorovat jak spí pod postelí, jak se schovává,spí na podlaze a vrčí. Nevěnoval jsem tomu pozornost ale dnes z ničeho nic se vyvlíkla tyč z věšáku na oblečení která tam držela fakt pořádně. Možná to bude znít divně ale mám podezření na bubáka.Takové věci se hodně stávali když jsem byl malý že v noci něco spadlo nebo rachotilo.Ale teď jsem si četl že psy to mohou vycítit a proto se můj chová tak divně. Při psaní tady toho mám husí kůži...Nevím co si o tom myslet.A pro vtipálky: Ano, myslím to vážně...
Pes se chová divně a Vy přemýšlíte na blbostma. Co když venku něco sežral, nedávno jsem četla, že se opět objevily otrávené návnady na psy. Takže raději jeďte na veterinu a pomožte nebohému zvířeti. - pt
iz*
Také mne napadlo, že by psovi mohlo něco být, a chtěla poradit návštěvu veterináře...
Zraněné nebo nemocné zvíře se schovává, protože je v přírodě snadnou kořistí. Utíkejte na veterinu. On Vám to, že je mu blbě nebo že ho něco bolí, nemá jak říct.
Zdavím, pokud se pes schovává, je určitá pravděpodobnost, že je nemocný a vyhledává samotu. To je běžné, protože je zmatený, asi bych doporučil návševu veteriny.
Buďte v klidu, můj pes ze spaní taky vrčí,...přes den neštěká na nikoho, na nic, ale ve spánku si " blafne ", až je to směšné. Myslím, že se mu také něco zdá, tak jako lidem,..říkám, že se mu zdá o kočkách, i když ty ho venku nechávají klidným...A ta tyč, nerozjela se Vám skříň, a ta tyč prostě spadla...
Je možné, že tam opravdu něco cítí. Najděte si na netu stránky EPRV 777. Taky mě napadlo, neumřel vám někdo v poslední době? Nám umřel v neděli švagr, bylo mu 55 let a dvouletá vnučka mi několikrát po sobě tvrdila, že v koutě v kuchyni je bubák. Tak jsem jí to trochu vymluvila, pak to najednou přešlo, doma jsem jim nic neřekla, ale myslím si, že švagr se přišel rozloučit a jen malá to nějak cítila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.