Nejste přihlášen/a.
Pes se chová divně a Vy přemýšlíte na blbostma. Co když venku něco sežral, nedávno jsem četla, že se opět objevily otrávené návnady na psy. Takže raději jeďte na veterinu a pomožte nebohému zvířeti. - pt
Buďte v klidu, můj pes ze spaní taky vrčí,...přes den neštěká na nikoho, na nic, ale ve spánku si " blafne ", až je to směšné. Myslím, že se mu také něco zdá, tak jako lidem,..říkám, že se mu zdá o kočkách, i když ty ho venku nechávají klidným...A ta tyč, nerozjela se Vám skříň, a ta tyč prostě spadla...
Je možné, že tam opravdu něco cítí. Najděte si na netu stránky EPRV 777. Taky mě napadlo, neumřel vám někdo v poslední době? Nám umřel v neděli švagr, bylo mu 55 let a dvouletá vnučka mi několikrát po sobě tvrdila, že v koutě v kuchyni je bubák. Tak jsem jí to trochu vymluvila, pak to najednou přešlo, doma jsem jim nic neřekla, ale myslím si, že švagr se přišel rozloučit a jen malá to nějak cítila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.