Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Garážová vrata

Od: aknelka® odpovědí: 3 změna:

Potřebuju nová vrata ke garáži, udělala jsem si malé výběrové řízení, ale radši se poradím a zeptám: zkušenosti s firmou LOMAX - jaké máte? Děkuji.

doplněno 02.02.17 18:10:

Jsem z Pardubického kraje (okr. Svitavy).

doplněno 02.02.17 18:27:

Taky jsem uvažovala i vratech Hörmann.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6*
hodnocení

2x

drahé, kazové, špatný servis (domluva)...nevím odkud jste, ale taky je to dáno asi regionem a lidmi..u nás ve firmě poptáváme Spedos (dražší), Kružík, Portapro (bez reklamací)

hodnocení

2x
Montuji už pár let Hormann a můžu je jen doporučit. Hlavně nebrat např. Doorhan. Když ty Hormanny chytnete v akci, tak mají dost dobrou cenu i s montáží v ceně. Na Lomax jsem taky slyšel dost nadávek, dost často přicházím do styku s různými výrobky a občas bych brečel.

hodnocení

2x

Kružík. Montáž trvala hodinu, perfektní údržba a za 7 let jsem ještě nevyměnil ani baterii v dálkovém ovladači. Byly o 30% levnější než mi nabízel Lomax!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]