Nejste přihlášen/a.
Hezký den,
poradí mi někdo, jak bez poškození rozdělat borovicovou válendu, která je klihem zaklížená na čepy?
Díky Honza
Bohužel to čepovaný je, protože jsem to já sám blbec dával dohromady a nenapadlo mě, že to budu potřebovat rozdělat.
Dal jsem si záležet, takže to opravdu drží jako "prase" a ani se to nehne. Bohužel se s tím tedy budu muset smířit a vymyslet nějaké jiné řešení. Ona to totiž původně byla rozdělavací palanda (dvě válendy a mezi nimi mezikus na kterém ležela ta horní), ale když jsem to dával dohromady, tak mi nedošlo, že zábradlíčko které je kolem nemám klížit, protože když budu chtít použít každý kus zvlášť, zábradlí mi bude překážet.
Zkusil bych použít ocasku a zevnitř spojů se pokusit kolíčky přeříznout.Sice se trochu pořeže i okolí,ale zevnitř by to vadit nemělo.
Tazatel píše o čepech, nikoli o kolících. Jako řešení bych viděl čepy na bočnicích uříznout a při opětovném sestavování použít kolíky. Případně zpevnit vruty nebo plechovými úhelníky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.