Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,máme 2 roky sušičku na prádlo,která je umístněná ve chladné,nevytápěné místnosti.Nemá někdo zkušenost s tím,že v chladu sušička hůře suší a prádlo se mi zdá nedosušené?Sušička je kondenzační.Dotazuji se před tím,než pozveme opraváře.Děkuji za radu.
No, napadá mě, nedáváte program bez žehlení? Čistíte filry? Nemyslím si, že by teplota okolnho vzduchu měla až takový vliv. Ale mohu se mýlit. Zkuste změnit program ( jde-li to u Vás)
Oba filtry jsou precizně vyčištěné. A téměř stále používám program "smíšené prádlo" na uložení (myšleno tím složit a dát do skříně). Manželovi se to, že se v místnosti netopí, také moc nezdá. Ale je tam kolem 6ti stupňů. Dneska jdu sušit, tak jsem od rána zapnula radiátor. Uvidíme. Ale jinak díky za reakci.
"hanca1", mám to také tak. Sušička stojí na verandě a v zimě při mrazech třeba 14 dní, sušení musím přidat nebo jedu sušení 2x, to se nedá nic dělat. Přemýšleli jsme ještě sušičku obalit polystyrenovými deskami.
U nás je to stejné, sušička je v pokoji, kde se netopí, prádlo z ní jakoby nedosušené, hlavně švy jsou vlhké, tak ho rozložím a ono doschne, mám na to místo. Jinak by asi pomohlo dát sušičku na maximum, je to však dost dlouhý program, ten nepoužívám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.