Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušička prádla

Od: hanca1* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,máme 2 roky sušičku na prádlo,která je umístněná ve chladné,nevytápěné místnosti.Nemá někdo zkušenost s tím,že v chladu sušička hůře suší a prádlo se mi zdá nedosušené?Sušička je kondenzační.Dotazuji se před tím,než pozveme opraváře.Děkuji za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

No, napadá mě, nedáváte program bez žehlení? Čistíte filry? Nemyslím si, že by teplota okolnho vzduchu měla až takový vliv. Ale mohu se mýlit. Zkuste změnit program ( jde-li to u Vás)

hanca1*
hodnocení

Oba filtry jsou precizně vyčištěné. A téměř stále používám program "smíšené prádlo" na uložení (myšleno tím složit a dát do skříně). Manželovi se to, že se v místnosti netopí, také moc nezdá. Ale je tam kolem 6ti stupňů. Dneska jdu sušit, tak jsem od rána zapnula radiátor. Uvidíme. Ale jinak díky za reakci.

honzmalatny*

My když sušíme na program do skříně, také máme jemně jakoby nedosušené. Když dám program sušení, prádlo je suché.

pt®
hodnocení

0x

"hanca1", mám to také tak. Sušička stojí na verandě a v zimě při mrazech třeba 14 dní, sušení musím přidat nebo jedu sušení 2x, to se nedá nic dělat. Přemýšleli jsme ještě sušičku obalit polystyrenovými deskami.

vanilka81*
hodnocení

0x
Dobrý den,
My v místnosti se sušičkou také netopíme. Správně by v té místnosti nemělo být moc velké teplo, kvůli tomu, že sušička ji slušně vyhřeje. V létě v ní naopak musíme větrat. Co se týče nedosušeného prádla, tak také jsem ho tak měla. Stačilo změnit intenzitu sušení u přednastaveného programu. Původně bylo MIN sušení a teď přepínám na MAX. Ale v návodu bylo při tom napsáno, že je to ukazatel zbytkové vlhkosti prádla, já z toho usuzovala, že MIN vlhkost zaručí sušší prádlo.

hodnocení

0x

U nás je to stejné, sušička je v pokoji, kde se netopí, prádlo z ní jakoby nedosušené, hlavně švy jsou vlhké, tak ho rozložím a ono doschne, mám na to místo. Jinak by asi pomohlo dát sušičku na maximum, je to však dost dlouhý program, ten nepoužívám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]