Nejste přihlášen/a.
dobrý den, mám jedno zrcadlo kde je jedna díra (otvor) pro světlo a další 2 díry pro uchycení skleněné poličky. Ani jedno nechci dávat. Čím by bylo možné zamaskovat, zakrýt ty díry, ale aby to nevypadalo jako pěst na oko. Samolepka mě napadla, ale možná máte někdo lepší řešení?
díky za nápady
Dajka mně inspirovala, ale nemusí se to líbit každému, nechat v těch dírkách koukat uzly z přírodniho lana, vlepit. Jinak se tam dá strčit a vlepit cokoliv ozdobného, podle Vašeho vkusu. Růz. ozdobiček najdete v obchodech nepřeberné množství. Od exotic. sušených květů (i vyrobených z exot. komponentů), přes skleněné pecky s vyraženými sluníčky - i duhově zabarvenými, až po starodávné repliky ozdob, které kdysi na rámech bývaly (myslím, že jsem viděla kdysi v OBI, nebo taky někde v železářství).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.