Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím zamaskovat díry v zrcadle?

Od: rotorod® odpovědí: 5 změna:

dobrý den, mám jedno zrcadlo kde je jedna díra (otvor) pro světlo a další 2 díry pro uchycení skleněné poličky. Ani jedno nechci dávat. Čím by bylo možné zamaskovat, zakrýt ty díry, ale aby to nevypadalo jako pěst na oko. Samolepka mě napadla, ale možná máte někdo lepší řešení?

díky za nápady

Čím zamaskovat díry v zrcadle?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

1x

V hobby marketech mají různé záslepky na otvory a to i v nerezu, podívat a vybrat.

hodnocení

0x

Já bych zkusila nějak zezadu provlíknout přes ty dírky ozdobnou šňůrku a ukončit to taky vzadu, by to bylo pěkné.

hodnocení

0x

Dajka mně inspirovala, ale nemusí se to líbit každému, nechat v těch dírkách koukat uzly z přírodniho lana, vlepit. Jinak se tam dá strčit a vlepit cokoliv ozdobného, podle Vašeho vkusu. Růz. ozdobiček najdete v obchodech nepřeberné množství. Od exotic. sušených květů (i vyrobených z exot. komponentů), přes skleněné pecky s vyraženými sluníčky - i duhově zabarvenými, až po starodávné repliky ozdob, které kdysi na rámech bývaly (myslím, že jsem viděla kdysi v OBI, nebo taky někde v železářství).

hodnocení

díky za inspirace, něco použiju

pohanka*
hodnocení

0x

Existují ,,zrcadlové samolepky,, zrcadlové samolepky na zeď apod.

Mě by se líbili sloni, anebo motýli, hvězdičky, jsou různé velikosti, sada. Cena od 103 korun.

Na Bonami je ráj ,,samolepek Ambiance,, kde můžete volit i prostorové, či barevné, nebo ve tmě svítící.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]