Nejste přihlášen/a.
Všechny paneláky mají od kolaudace standartní rozměry dveří,pokud jsou jiné pak je některý z předchozích majitelů při rekonstrukci vyměnil! jsou to dveře či zárubně osmdesátky a výjímka jsou dveře koupelna a WC kde je v jádru jiný rozměr a pokud není jádro pak se standartně zazdívají zárubně šedesátky ,teda pokud nejde o bezbariérové bydlení ,ale to již pak není standart! Pokud nevíte jak je změřit či který určuje onu šířku dočtete zde : poctivedvere.cz/...
Jo jasně,vloudila se chybička ,respektive vypadlo slovo TÉMĚŘ !Takže mělo původně být psáno-téměř všechny paneláky... tímto se omlouvám ,ale osobně jsem se ještě v paneláku dveřmi 70-kami nesetkal.
@diesel: Všechny paneláky mají od kolaudace standartní rozměry dveří,pokud jsou jiné pak je některý z předchozích majitelů při rekonstrukci vyměnil! jsou to dveře či zárubně osmdesátky.
Pokud dobře chápu Vaši poněkud kostrbatou větu, tvrdíte, že jiné dveře než 80cm se v panelákách nevyskytovaly?
Potom Vám musím sdělit, že nemáte pravdu. My máme jako standard 70cm, vstupní do bytu 80cm a jádro 60cm. VVÚ-ETA, rok kolaudace 1985.
@diesel: OK. Podle mého nejsme jediní. Nebudu běhat s metrem po vsi, ale nakoukl jsem do Příručky elektromontéra domovních rozvodů (1977), kde jsou rozměry některých panelů. I tam jsou otvory pro 80, 70 a dokonce 60cm.
Tazatelce to futra stejně nenafoukne.
Já zas nedostanu domů stůl. Musím sundat aspoň 2 nohy a i tak je to ježek v kleci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.