Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Intergas poruchovost

Od: spejsek* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

zvažujeme zakoupení relativně nového (v ČR) kotle Intergas HRE 24/18 Kombi. Chtěl bych se zeptat zda má někdo s tímto kotlem zkušenosti. Především z pohledu kvality, stabilnosti teploty TUV a její teploty. Na zahraničních recenzích je hodně negativních recenzí, konkrétně častá chybová hláška č.4 Předem děkuji za reakce.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Intergas mi nic neříká, ale příbuzný má kotel Immergas - myslím že zrovna to HRE. Pokud vím, no problem, žádné chybové hlášky.

spejsek*
hodnocení

To je škoda, ale Immergas je úplně jiná značka (dost v ČR rozšířená), je to jen podobnost názvu.

Kdežto Intergas je Nizozemská společnost a u nás má zastoupení relativně nově, spíš se tu prodávala pod firmou Quantum

vladi*
hodnocení

0x

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat jestli jste nakonec kotel zakoupil a jaké jso popřípadě zkušenosti. Byl mi nabídnut také kotel této značky a scháním nějaká doporučení. Děkuji.

sek
hodnocení

0x
Dobrý den, také mě zajímá, jestli kotel pracuje jak má.
Prosím napište nějaký komentář k tomuto Kotli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]