Nejste přihlášen/a.
Jak se připravuje instalace připojení vody pro sprchovou baterii u sprchových boxů, které mají stěny z průhledného skla, aby napojení hadičkami nebylo vidět?
Ještě jsem neviděl sprcháč který by měl průhledné sklo pod baterií...
Takže buď je baterie přímo na zdi, nebo je pod ní nějaký panel který schovává zmíněné hadice.
Taky jsem při čtení té otázky přemýšlel, jestli jsem viděl sprchový box se čtyřmi skleněnými stěnami stojící uprostřed místnosti ...
Vždycky stojí alespoň jednou stěnou u zdi a na ní je baterie.
Mohl by tazatel poslat odkaz na obrázek, co přesně si představuje?
I když průhledné trubky existují, neviděl jsem je ještě tlakové (na tlak vody v rozvodech). Na druhou stranu přiznávám, že jsem je ani cíleně nehledal.
Máme doma něco podobného triker.cz/... ale ten sprchovací kout je u zdi a tak nic z připojení není vidět.To sklo nemáme průhledné ale mléčně bílé.Takže intimita je zachována.U tohoto zapojení baterie,el. apod. jedině vše zespodu a zakrýt to nereznoucím panelem.
To sklo nemáme průhledné ale mléčně bílé.Takže intimita je zachována.
Přitom by stačilo dát západku (zámek) na dveře do koupelny.
Jedná se o ECO box Roltechnik, který už se nevyrábí. Přívody na baterii jsou předvrtané ve skle stěny, sklo je trochu vroubkaté a vše je za ním vidět.
Manuál k boxu.
Je vidět, že vývody ze zdi musí být v oblasti baterie.
Ten box je nějak naprd - vkládá se do vykachličkovaného prostoru kousek od stěn To už tam rovnou můžu udělat pochozí sprchový kout a ten box nebudu potřebovat.
Manuál nalezen prodejním webu vý/....
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.