Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prostupuje peří z podsivku budny

Od: merceh odpovědí: 2 změna:
Prosím,poraďte mám krásnou ,drahou bundu výplň peří posledni dobou mi to peří prostupuje ven...šlo by to něčím spravit? Třeba něčím podsivku prestriknout...moc děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud to jde tak reklamovat. Píšete že byla drahá, v tom případě by tento problém vůbec neměl nastat. Ničím to impregnovat nejde a měnit podšívku také nebude v tomto případě zadarmo, a někdy to ani nejde, protože tam je třeba zapínání na ty patenty a vůbec jenom zip vyndat u takové bundy je drahá záležitost a teď si představte vypárat celou podšívku. Já bych šla rozhodně tam kde jsem ji koupila a byla opravdu nekompromisní. Pokud ji nemáte víc jak dva roky, máte na to absolutně právo.

mytrix*
hodnocení

0x

S tím nejde dělat nic jiného, než to dát ke švadleně, který původní podšívku odstraní a dá novou. Ale vzhledem k tomu, že je to péřová bunda, tak asi bude dost problém najít někoho, kdo by to udělal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]