Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, mám na Vás prosbičku, rekonstruuji bytové jádro a při zachování původních dispozic mi vznikne prostor o rozměrech 1200x1000 mm, sem bych potřeboval umístit sprchový kout ( vykachlíkovaný ) + umyvadlo, v náčrtku je vidět plánované umístění umyvadla, ale vypadá to že v tak malém prostoru bude problém s jakoukoliv osobní hygienou. Chtěl bych se zeptat na Vaše názory, popř. zkušenosti, za pomoc předem děkuji
Dveře jsou kde?
Nevím, jaké jsou tam další rozměry, já bych možná zmenšila prostor na sprchový kout, záchod posunala ke stěně, kde je sprchový kout a umyvadlo dala do rohu naproti WC míse. Ale stejně uživatelé budou muset držet velice přísnou dietu, aby neměli více jak 60 kg. Jinak se tam nehnou. A tom, že by se někomu stal úraz a byl třeba krátkodobě na vozíku radši ani nemluvím. Jestli to máte někde na chatě, tak budiž. Jestli to máte v domě, kde chcete být trvale, tak popřemýšlejte, zda např WC nejde dát jinam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.