Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstraneni plisne

Od: terkaterka* odpovědí: 1 změna:
Dobry den, jak nejlepe osetrit plisen na sadrokartonu (nelze oskrabat jako omitku). Savo pry neni idealni, jaky pripravek doporucujete a jak presne postupovat? Diky moc.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Doma jsem natírala přípravkem Sanal (na zdivo, ale myslím by to taky šlo, nebo vám poradí v drogerii něco jiného na sádrokarton). Nátěry jsem dělala 2 a zatím OK, jsem spokojená.

Předchozí roky jsem používala Savo, sice plíseň zmizela, ale objevila se znovu a ve větší míře.Při použití Sava prý dochází k chemickým změnám (nepíšu jakým, nejsem chemik a určitě bych to popletla :) ), a vede to k tomu, že vzniké soli naopak pohlcují víc vlhkosti - opravdu se situace spíš zhoršovala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]