Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl jsem se poradit. Vytrhal jsem staré parkety lepené asfaltem k betonu. A teď mi oproti podlaze na chodbě vzniká asi 2 cm schodek. A potřeboval bych ho srovnat. Tak jsem si říkal, jestli by šlo použití hobry ve dvou vrstvách kolmo na sebe položenou. S tím, že první vrstvu bych lepil bodově k podkladu. Ale nevím, jestli hobra nebude moc "měkká". Aby se pod nábytkem neprotlačovala. Nebo nebyl cítit průhyb, když tam bude člověk chodit. Jako pochůzí vrstva bude laminát.
Děkuji
záleží na tloušťce laminátu...já nedávno skládal podlahu v bytě a původně jsem tam měl mít 7+5mm na OSB desce 22+15mm. Po položení podlahy to bylo měkké na pochůz..po odstraění 5mm je to na pocit pevnější a tvrdší..plouvoučka je 9,5mm
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.