Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Termostat BPT21 - bat na displayi

Od: shaggyn* odpovědí: 3 změna:

Pěkný den,

chtěl bych poradit s problémem ohledně přenosného termostatu bpt21. Na displayi svítil nápis bat a značka pro baterii. Vyměnil jsem tedy baterii na novou. Nic se nestalo. Po vyslání signálu do kotle zhlasla kontrolka baterie, ale nápis bat (kde byl doposud uveden čas) nezmizel.

Měl jste někdo podobný problém? Dá se zbavit nápisu nějakou jinou cestou než resetem. Nechce se mi znovu nastavovat topné sekvence.

Děkuji mnohokrát za všechny fundované odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tento termostat nemáme...ale jak to dopadlo? Nezkoušel jste znova nastavit čas? Mohlo by to pomoci; sice nevím, proč 2x upozornění, že je slabá baterie...

hoperkh
hodnocení

0x

Při chybě bA:t na displeji ovladače BPT21 mi pomohl reset ovladače. Takže pokud nemáte uložené nastavení adresy (hodnota se zjistí pomocí tlč. "K" v režimu PROG) a rozvrhu teplot v jednotlivých dnech a hodinách, tak uložit, sundat zadní dekl a stisknout resetovací tlačítko.

A opět vše nastavit, včetně času.

ramix
hodnocení

0x

Stačí počkat do půlnoci, kdy dojde ke změření napětí baterie, pak Bat zhasne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]