Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat zdali někdo neřešil zřízení věcného břemena po instituci LESY ČR? Koupil jsem stavební pozemek od obce, bohužel jsem narazil a zjistil že přístupová cesta je ve vlastnictví právě zmíněných Lesů ČR. Chtěl bych se nějak domluvit, ale bohužel moc na ruku mi nejdou. Po obci jsem žádal, aby to vyřešili, že to je jejich chyba. Teda sobě to dávám zavinu samozřejmě taky, ale koho by napadlo že obec bude prodávat stavební parcely bez vyřízení této záležitosti.
Komunikoval jsem s lesní správou, která má daný revír na starosti a tam mi bylo řečeno že mi můžou vydat povolení k vjezdu, nicméně pro stavební povolení a schválení hypotečního úvěru mi to situaci neřeší. Vůbec si nevím rady co teď.
Děkuji za radu.
A jak to mají vyřešeno ostatní? Ptal jste se jich? ( černá šipka )
PS: i v Brně jsou místa kam se normálně vjet nesmí - pouze na povolení.Např.mám povolení vjezdu na ul. Podhájí v Řečkovicích od Česmadu a ,,nájemní,, smlouvu od bydlícího tam abych mohl jezdit ul.Vinohrady ( spojovačka Vídeňská-Kamenice kdo zná ).Sice to nejsou lesní cesty,ale bez povolení se tam taky nedá jezdit i když se tam normálně bydlí a staví.Proč to má vliv na hypotéku? - tu vám nechcou dát kvůli nevyřešení příjezdové cesty?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.