Dobrý den chtěla bych se optat jestli někdo nemáte radu jak odstranit jehličí ze zátěžového koberce, stromeček jsme odstranili již 6-tého ale od té doby bojuji s jehličím už mě napadlo vybrat jehličí po jehličí ale máme velký pokoj a já s půlročním dítětem nemám tolik času takže budu ráda za každou radu předem děkuji za odpověď
Ono vám nic jinýho nejspíš nezbyde, než po chvilkách zakleknout a ručně pár jehličí vyndat. Přiště vám doporučuju něco dát pod stromeček - třeba velký ubrus.
Smiřte se s tím, kolikrát jsem nacházela jehličí v 100x vyluxovaném koberci ještě po 3/4 roce. A jak radí @bomba - příští rok dát pod stromeček buď ubrus, nebo igelitovou plachtu, nebo kus dekoračky - podle míry estetického cítění. Nejlíp se mi ale osvědčil ten igelit, dá se koupit na metry i s vánočními motivy.
Rostlý stromek jsem právě z tohoto důvodu v paneláku zrušila, jehličí jsme vybírali ještě o Velikonocích a někdy i déle. Vysávat a na kolena a vybírat, nic jiného nezbude.
Děkuji za rady takže asi je to příští rok vidím koupím umělohmotný stromeček a měl asi nic nezbyde jiného než vysbírat jehličí po jehličí ještě jsem četla od triku s izolepou ale moc nepomáhá Mockrát děkuji za rady Jdu si dát do toho :D :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.