Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak narovnat klíč od vchodu

Od: tetka* odpovědí: 6 změna:
Zajímalo by mě jestli se dá narovnat klíč od vchodu paneláku,protože mě šli dveře špatně odemknout a použila jsem sílu a trochu se zkrivil.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

3x

Hm. Máte poškozený materiál klíče a jestli ještě párkrát silou zaberete, klíč zalomíte. Domovník bude mít radost.

Skočte někam do železářství a nechte si udělat nový. Stojí pár desetikorun.

fran56ris*
hodnocení

2x

Zašel bych do provozovny ,kde vyrábí kopie (obvykle zámečnictví) a dal bych si vyrobit min.2 další klíče.

S narovnámím si oni již poradí.Dokáží vyrobit kopii i z ulomeného zbytku.On totiž každý klíč má svoji číselnou kombinaci a zamečník si ji najde v tabulce podle zubů.
Myslím tím PAN zámečník,ne někteří rádoby opraváři.

Na kopírce-brusce není problém.

hodnocení

0x

Narovnat se dá, ale záleží jaký máš možnosti. V ruce to neuděláš. Chce to alespon dvoje kleště, nebo lépe svěrák a kleště.

isteron
hodnocení

0x

Ja som to dával do zveráka a niekoľkokrát stlačil. Kov je pomerne mäkký, ináč by sa nedal ľahko kopírovať v brúskach.

mot
hodnocení

0x
co takhle zasunout do zamku po ten ohyb a zatlacit na druhou stranu?

Tak to je nejlepší rada, jak ten klíč v zámku ulomit a přidělat si docela dost starostí. *bzum*

Záleží na tom, jek moc je klíč ohnutý. Mírně ohnutý lze srovnat nejlépe v tom svěráku, za pomoci kleští. Klíče jsou poměrně křehké a pokud už je nalomený, tak bych se o to ani nepokoušel. Je jen otázka času, kdy takový klíč v tom zámku zlomíte a budete volat zámečníka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]