Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotel KP18ZE

Od: stafol* odpovědí: 5 změna:

Na kotli se porouchal plynový ventil . Kde mohu sehnat náhradní popř. celý funkční kotel- použitý

Děkuji stafol

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Šlo by dát fotku ventilu?Podobné plynové ventily vyrábí firma PEVEKO Dambořice, dají se použít jako náhrada

stafol*
hodnocení

Děkuji za odpověď - fotku posílám jak jsem ji stáhl na internetu- na ventilu není žádný štítek, který specifikoval výrobce.Kovoděl Moravský Písek již několik roků je v likvidaci a nemám na něj žádný kontakt. Chtěli jsme původně kotel vyměnit za kondezační závěsný , ale jsou s tím problémy.Zvláště teď v zimě. Opravář nám sdělil, že kdyby se podařilo ventil někde sehnat, že by jej vyměnil- provedl prohlídku a zjistil, že do ventilu plyn jde, ale výstup je něfunkční. Jiskru to háže.Je to hrozné netopíme už týden a hlásí velké mrazy.Jo a do toho Paveka hned ráno pošlu e- maila snad tam nějakou náhradu doporučí - ale nevím takový nebo podobný jsem tam neviděl .

Děkuji

s pozdravem Foltýn

Kotel KP18ZE

Tak tenhle v Peveku nebude, je to stará SIT armatura. Každý servisák asi doporučí výměnu kotle

stafol*
hodnocení

Já vím - uvažujeme o koupi nového ale až nebude topná sezona . Ale i tak děkuji

jarekcze1
hodnocení

0x

Dobrý den pane Foltýne, chci se zeptat zda jste ventil sehnal? Děkuji Křížka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]