Dobrý den,zhotovil jsem koncem roku sádrokarton zakazníkovi ,kdy ve spojích jsem použil tkaninovou bandaž(mřížkovou samolepicí pásku).Vše jsem tmelil uniflotem,Teplota při sádorvání byla cca 10stupňu.Ted mi volal,že chce o víkendu malovat,a že má ve spojích praskliny.Myslím jsi,že zákazník zatopil pod kotlem a sadrokartonu začal pracovat.Prostě desky nasály nějaké procento vlhkosti a teď začal schnout.Konstrukce je křížová dvojitá kdy je vazniková střecha s rozpětím přímých závěsu max 85cm od sebe.Myslím, že v konstrukci problém není,ale v tom,že v domě byla teplota cca 10.stupňu a potom najednou stoupla cca na 25.stupňů.Jak nejlevnější opravit praskliny-buď udělat větší rýhu, a znovu přesádrovat,nebo existuje nějaká flexibilní malba?která by eliminovala praskliny.Díky za radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.