Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výčepní zařízení 5l

Od: egon® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda máte někdo výčepní zařízení na 5l soudky. Dle popisu se musí dokupovat "bombičky" CO2. Bombička stojí cca 30 Kč a měla by vydržet na celý soudek. Pivo by tak mělo zůstat pitelné 5-7 dnů. Je to pravda? Má toto zařízení nějaké chybičky?

Díky za reakce

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Máme to - ETA MINIPUB - asi 5let, bylo to i s bombičkou s 300g plynu, vydrží na několik soudků, následně plnění , není problém najít "plniče"; lze použít i 8g bombičky, v balení byl adaptér (ale nesmí to být bombičky na výrobu šlehačky)...aje jich třeba více, vyzkoušeno pouze jednou; 5l soudky s pivem nejsou nejlevnější, řešili jsme to "svým druhem piva", lahvové, zchlazené v lednici (aby tak moc nepěnilo) a nalité do původního soudku (zátka se dá bez poškození vyndat a opět použít)...takové naše zkušenosti, přispějí snad i další...

doplněno 13.01.17 14:40:

plnění bombičky 300g stojí do stovky; a chybičky? - občas by soudek mohl mít větší objem...

hodnocení

Díky za odpověď. U nás je možnost soudky opakovaně plnit, takže bych nekupoval vč. soudku. Soudky už doma mám asi 3. Bohužel když to točím s pípou, kde je pumpička na vzduch, tak se to druhý den už nedá skoro pít a navíc v létě se to blbě udržuje chlazené. Proto mě napadlo to malé výčepní zařízení. Jinak s těmi lahváči to není špatný nápad.

hodnocení

1x

V případě,že pivo vypijete během dne stačí tlačit pivo pumpičkou.Ale na několik dnu musíte mít sifon.Pivo by se vám jinak zkazilo oxidací s kyslíkem obsažené ve vzduchu. sifos.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]