Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Staré šuplíčky do kuchyňské skříňky

Od: ajka odpovědí: 11 změna:

Ahoj!

Chtěla bych poprosit o radu ohledně šuplíků na koření. Ty naše jsou už totiž takové lehce jeté a jeden šuplíček už ani nejde zašoupnout, protože se utrhla ta lišta, do které se to zasouvá. Ráda bych někde sehnala nějaké víc zachovalé, nejlépe nové, ale internet jsem prohledala křížem krážem a nic jsem nenašla (to jsem tak trochu čekala).. Nevíte náhodou někdo, kde bych takové podobné šuplíčky mohla sehnat? *nevi*

Staré šuplíčky do kuchyňské skříňky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jmenuje se to zásobnice (pod kuch.linku) a je toho spousta typů a barev.

Mají je třeba tady:

produm.eu/...

nebo porcelán

favi.cz/...

ctenar*

Zásobnice na Heurece.

ctenar*

Google obrázky: zásobnice, kořenky pod linku

Dále lze hledat na obrazky.cz

hahanaj*

njo ale to nejsou zásobníky na koření...ale na mouku, cukr a sůl... ;)

hahanaj*
hodnocení

2x

To by byla náhoda, abyste něco takového sehnala je to nejspíš dost staré.

Před lety měla dcera kořenky udělané tímto stylem a bylo to šikovné při ruce ...Možná by vám to i vyhovovalo -stačí pár stejných skleniček se šroubovacím uzávěrem, pěkně si je popsat -ten uzávěr přišroubovat zespodu na skřínku a skleničku k němu jednoduše našroubovat - viz obrázek

Staré šuplíčky do kuchyňské skříňky #2
jabraka*

DTTO:

Nejjednodušší je získat na koření řadu stejných skleniček,nebo plastových nádobek.Vytisknul jsem na ně pěkné štítky a je toho plná skříňka.

JABRAKA

hodnocení

2x

A ještě možnost tady je to i s rámem, možnost namontovat pod linku...

ctenar*

I tento typ jsem zahlédl v tom přehledu obrázků, na který jsem poslal odkazy výše.

hodnocení

1x

Totéž už nenajdete. Ale najdete jiná řešení. Možná lepší ;)

ctenar*
hodnocení

0x

se utrhla ta lišta, do které se to zasouvá
Jde lehce vyrobit náhradní lišta ze dřeva, kovového úhelníku, ...

ajka
hodnocení

Děkuji Vám všem mockrát! Nečekala jsem, že mi někdo tak rychle odpoví a suprově poradí! Jste skvělí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]