Nejste přihlášen/a.
Pozrel som sa na stránku 123ušetri.Môj pohľad.Je to eseročka,pravdepodobne s pár kanceláriami.Garantujú,že cenu nezvýšia,no cenník majú 5×menený za dva roky. 123usetri.cz/... a majú za dva roky niečo cez tisíc spokojných zákazníkov 123usetri.cz/... .Moja voľba by to určite nebola.
zdravim,nyni take zvauji prechod.A jejich ceny me zaujali.Ohledne vaseho dotazu ceny klesaji/stoupaji v zavislosti spotreby.Podivejte se na jine cenik vsech dodavatelu El/Plyn vsude jsou tarifni pasma.
A vlastne co muzu ryskovat myslim si e nic.Pokud by krachli tak me prebere dominantni dodavatel ,zalohy jsou placeny mesicne tak o co jde.bez plynu nezustanu a najdu si noveho
Mám za sebou první vyúčtování a spokojenost. Múj švagr při téměř stejné spotřebě téměř o 7000kč navíc-Innogy. Lidi tady si hrajou na chytrý, jak se nenechaj oblafnout a ve finále se nechaj odírat od největších dodavatelů a eště si libujou jak moudře se rozhodli. Je to jednoduchý vyberu si dodavatele, ohlídám si podmínky ve smlouvě, když přestane vyhovovat jdu k jinýmu. Dělám to tak už 8 let a žádnej problém. Moje spotřeba je zhruba 20MWH.
Zdravím, já jsem u 123ušetři od roku 2016. Zrovna nedávno jsme dostali fakturu a jsem s tímto výběrem opravdu spokojený. Někdo tady psal, že si mění ceníky jak chtějí. Ceníky mění, ale když se na to člověk podívá pozorněji, tak každý nový ceník je vždy výhodnější. Nevím, jak to dělají, ale ať se dívám kam chci, pořád jsou jedni z nejlevnějších na trhu. Navíc mám smlouvu na dobu neurčitou, tak můžu jít kdykoli jinam, ale kam, že? Doporučuji vyzkoušet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.