Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příčka ze sádrokartonu

Od: tanner* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, jedná se o starší RD který momentálně rekonstuuji. Příčky bych chtěl dělat ze sádrokartonu.Když jsem obouchal příčky - omítka, rákos, desky a dřevěné trámy . Trámy musím nechat, podepírají střechu. Trámy mají cca 13cm.
Jak mám vyřešit příčku ze sádrokartonu když mám mezi tím trámy?
Napadlo mě, před to postavit UW profil 5cm ten opláštit, a na druhou stranu to samé.

Příčka ze sádrokartonu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Udělej rošt z latí,které budou mezi trámy.Sádrokartony pak přišroubuj na ně.Profily ušetříš,není to malá položka.

JABRAKA

tanner*
hodnocení

Já jsem chtěl udělat z jedné strany - profil UW5cm ten opláštit SDK, z druhé strany dát profil UW5cm a také opláštit. Mezi nimi by byly trámy + vata. Mezi ssebou bych příčku spojil jen plechem...
Nechchci šroubit SDK k těmto trámům, bojím se, že by to mohlo začít praskat. Nebo myslíte, že mám využít trámů , místo CW?

hodnocení

0x

myslím, že to v pohodě zvládnou CD profily.

zřejmě jste myslel CW profily?

doplněno 08.01.17 21:16:

já myslím, že to myslíte dobře. místo plechu na spřažení těch CW profilů můžete použít kousky SDK desky.

tanner*
hodnocení

Dobrý den, myslel jsem to takhle: černá čára, jsou UW profily, dole a na stropu. Červená je CW a oranžová je CW na druhé příčce. Opláštím to vždy jen jednou. Mezi tím fialová je plech, kterým to spojím. Co myslíte?

Příčka ze sádrokartonu #2

mnd®
hodnocení

0x

A taky nezapomenout na kabel na zásuvky dát před zaděláním sádrošem.I kdyby se nezapojoval hned tak v budoucnu to ušetří práci.

tanner*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]