Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jedná se o starší RD který momentálně rekonstuuji. Příčky bych chtěl dělat ze sádrokartonu.Když jsem obouchal příčky - omítka, rákos, desky a dřevěné trámy . Trámy musím nechat, podepírají střechu. Trámy mají cca 13cm.
Jak mám vyřešit příčku ze sádrokartonu když mám mezi tím trámy?
Napadlo mě, před to postavit UW profil 5cm ten opláštit, a na druhou stranu to samé.
Udělej rošt z latí,které budou mezi trámy.Sádrokartony pak přišroubuj na ně.Profily ušetříš,není to malá položka.
JABRAKA
Já jsem chtěl udělat z jedné strany - profil UW5cm ten opláštit SDK, z druhé strany dát profil UW5cm a také opláštit. Mezi nimi by byly trámy + vata. Mezi ssebou bych příčku spojil jen plechem...
Nechchci šroubit SDK k těmto trámům, bojím se, že by to mohlo začít praskat. Nebo myslíte, že mám využít trámů , místo CW?
myslím, že to v pohodě zvládnou CD profily.
zřejmě jste myslel CW profily?
já myslím, že to myslíte dobře. místo plechu na spřažení těch CW profilů můžete použít kousky SDK desky.
A taky nezapomenout na kabel na zásuvky dát před zaděláním sádrošem.I kdyby se nezapojoval hned tak v budoucnu to ušetří práci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.