Nejste přihlášen/a.
Zdravim drazi radcove,
resim rozkladaci kufrik, zbiram mince, presneji geomince (timto zdravim kacery-radce :D) a krom klasicky kulatejch minci, ktere mam v numismatickych poradacich, mam par "minci" co jsou vetsi a neskladnejsi. Nektery sou v sametovym pytliku, nektere v krabicce, nektere jsou dost krehke ... mam je tak po ruznu a chtela bych je mit v jednom "baleni" jako ty ostatni v poradaci.
Tak sem patrala do ceho to tak seshromazdit a nasla sem rozkladaci kufrik na kosmetiku z hliniku s plastovym vnitrkem nebo plechovy kufrik na naradi. A ted resim ktery by byl lepsi, plechovy ja sam o sobe dost tezky a hlinokvy se zas obavam aby nebyl moc forovy, bohuzel se mi ho nepodarilo nikde v obchode zahlednout.
Takze dotaz zni, da se nekde v Praze prohlednout ten kosmeticky kufrik, bez toho abych ho musela naslepo objednat nekde z eshopu?
Neexistuje ten naradovy plechovy treba v plastu? (ten plechovy je sam o sobe hodne tezky) Nepodarilo se mi takovy nikde najit.
A do tretice, bylo by obtizne si takovy kufrik vyrobit? Nevim jak promerit ten sklapeci mechanizmus a z ceho aby to bylo nejlepsi vyrobit aby to bylo dost pevne a jestli se to vubec vyplati, kdyz koupeny bude asi preciznejsi?
spravna poznamka od mytrix - doplnuji
geomince jsou vetsinou kovove, ale do toho kufriku by patrili kousky z ruznych materialu, drevo, plast, bridlice
do hornich rozklopenych prihradek by sli jen lehke nekovove kousky, dolu jedna pulkilova a dalsi vetsi kovove
Myslím, že ta bedna na nářadí nebude nejvhodnější - je jednak těžká a na drobnosti dost nevhodná. Ostatně i hledat v tom příslušný vercajk je otrava - měl jsem, už nechci, jedině kufr.
Ale k věci - doporučil bych spíše organeizer - něco jako je toto :
já podobné věci používám na šrouby a podobné drobnosti, je to vcelku lehké, velmi přehledné a docela to vydrží - denně to tahám po zákaznících a furt dobrý.
A ještě jeden tip - před vánoci jsem si udělal radost a na drobnosti typu konektrory, dutinky, hadičkové spojky a pod jsem si koupil tenhle kufr
je bezva - robusní, dobře se nosí díky pevnému madlu, krabičky se z něj dají vyjímat a tak je to velmi praktické a přehledné)
dekuji za odpoved, ty prvni tri typy znam, pouzivam taky na sroubky a podobne, ale na geomince nejsou to prave
geomince nejsou male mince co mate v penezence, nejcasteji je prumer 4cm a spis vetsi a ty mince na ktere shanim kufr jsou vetsinou jeste vetsi - treba 12cm ctverec kterej ma pul kilo, nebo 10cm kulatej kus dreva :D
ten posledni kufrik je zajimava varianta, jen bych opravdu potrebovala si to nekde osmatat a zmerit na zivo, zapatram, diky za tip
ja uz to todle davno udelala a prekvapeni, vetsina eshopu pokud uvede adresu tak neni Prazska (vetsinou Ostrava) a to vetsinou ani neni obchod, ale jen fakturacni adresa a nekdy jen vydejni misto
Prazske jsem nasla jen dva a jeden ma jen vydejni misto a druhy nema ten typ co bych chtela a i tak vlastne neni jasne jestli je maji nebo nemaji na prodejne ...
takze proto jsem se ptala jestli nekdo nezna prodejnu v Praze kde by se nejaky dal prohlednout, takze case rada mi moc nepomohla
Tak oba udělají svou službu, ale nenapsala jste to nejpodstatnější. Kolik ty mince, které do toho kufříku budete chtít umístit, budou celkově cca vážit. To je totiž hlavní rozdíl v těch provedení těch kufříků. Do toho plechového klidně hodíte kladivo, hasák atd, do toho na kosmetiku dost těžko.
Jinak vyrábět se to nevyplatí. Plastové se dělají také, ale trochu jiného typu, nedokáži si představit, že by sloužil jako pořadač.
Jinak i při nákupu přes internet to můžete do 14 dnů vrátit, takže v tom problém není.
spravna poznamka od mytrix - doplnuji
geomince jsou vetsinou kovove, ale do toho kufriku by patrili kousky z ruznych materialu, drevo, plast, bridlice
do hornich rozklopenych prihradek by sly jen ty lehke nekovove kousky, dolu jedna pulkilova a dalsi vetsi kovove
Jake plastove kufriky mate na mysli? otviraci s vyndavacim vnitrkem? ty se mi nelibi.
a vratit do 14dnu sice jde, ale prijde mi to tak nejak nefer a bude s tim prace a postovne
Tady si nic nevyberete? Kosmetické kufříky
Jeden z velké nabídky:
Však jo. To jsem pochopila. Klikněte na to, co se vám líbí a odtamtud se doklikáte na prodejce. A pak můžete zajít podívat se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.