Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám udělané cenové nabídky od těchto dvou zmíněných výrobců, ale nemohu se rozhodnout které vybrat.
VPO Protivanov:
nabízí řadu Veka 82 z německého plastového SEDMIKOMOROVÉHO profilového systému VEKA SOFTLINE 82 MD se stavební hloubkou 82 mm a třemi těsněními (dvě dorazová, jedno středové těsnění).
Oknostyl:
mi nabízí 6-ti komorový PREMIUM round line
Zajímali by mě vaše názory na oba zmíněné prodejce a na zkušenosti s jejich výrobky
Ano vím že mi okna vlhkost nevyřeší.Na problému pracuji a až ho vyřeším chtěl bych tam plastová okna pokud ty kastlové budou špatné.Už mám i objednaného pána s termokamerou který mi změří jestli jsou v pořádku.Pokud budou nechám je.
Dobrý den. Srovnání je velmi jednoduché - Veka je značková a velmi kvalitní profilace, zatímco profil Premium round line je jedním z nejlevnějších profilů na trhu bez historie. Takže je to jako srovnávat Škodovku v nejvyšší výbavě a Dacii . V případě dalších dotazu klidně napište (věnuji se problematice oken a dveří již více než 10 let). Martin
Dobrý den.Děkuji za důležitou a rozhodující informaci...Jen pořád nevím zda je teda vzít nebo tam zatím nechat kastlová okna,protože mi v jedné místnosti vzlíná vlhkost...
Určitě budu mít pár otázek a nevím kam vám mám napsat nebo pokud sem tak jak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.