Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás poraďte jak mam znovu uvést do chodu termostat - ovládání jak ovládat regulátor termostatu značky dekon. Jsem na návštěvě, sám doma a omylem jsem dnes ráno, když jsem vstal šel k ovladači dyspleyi a zmáčknul jsem tlačítko OFF (chtěl jsem jen pomocí displeji zmáčknou tlačítko se šipkou, abyhc zvýšil teplotu z 18 st na 22 st, jenže jsk jsem byl rozrspalý zmáčknul jsem tlačítko velde na kterém je napsáno ON, když teď se snažím pomocí tlačítka se špkou zvýšit teplotu, tak to jde jen na 10 st víc ne, ale spíš mi to připadá, že je to vcelé vyplé a že teplotaq v byt bude asi klesat. Jak mam uvést do chodu ruční ovládání termostatu? Mc děkuji za pomoc
Já udělal překlep zde je správný popis závady:
Prosím Vás poraďte jak mam znovu uvést do chodu termostat - ovládání jak ovládat regulátor termostatu značky Dekon. Jsem na návštěvě, sám doma a omylem jsem dnes ráno, když jsem vstal šel k ovladači displey a zmáčknul jsem tlačítko OFF (chtěl jsem jen pomocí displeji zmáčknout tlačítko se šipkou, abych zvýšil teplotu z 18 st na 22 st, jenže jsk jsem byl rozespalý zmáčknul jsem tlačítko vedle na kterém je napsáno OF, když teď se snažím pomocí tlačítka se špkou zvýšit teplotu, tak to jde jen na 10 st víc ne, ale spíš mi to připadá, že je to vcelé vyplé a že teplotaq v byt bude asi klesat. Jak mam uvést do chodu ruční ovládání termostatu? Majitélé bytu se vrátí večer. chci to stihnpu dát do původního stavu. Moc děkuji za pomoc
Vyfotil sem teen displey, n kterém jsme omylem místo šipky zmáčknul off. Fotku přikládám v přííloze
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.