Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nechala jsem si udělat od zedníka novou kuchyň. Obklad udělal 60cm nad sporák, tam bude patrně hned za obklad umístěn odsávač par. Na netu jsem se dočetla, že výška digestoře nad sporákem by měla být 65-70cm... Budu mít nějaké potíže, když to bude jen 60cm?
Výška dolní skřínky 87,6cm.
Tak potíže... Bude se Vám špatně koukat do hrnců . Nízká výška je opravdu do budoucna k ničemu. Nepohodlné, nepraktické
Zkus si smontovat rám velikosti digestoře a umísti si ho do výšky 60cm nad sporák.
Když to budeš mít takhle nízko, tak se budeš ze začátku dost bouchat do hlavy. Po nějaké době si asi zvykneš.
Ale je to rozhodně lepší umístit digestoř výše.
Ale hodně záleží na tvojí výšce a taky na tom, kdo další bude pod digestoří vařit.
to zas tak vysoko neni, já dával 93cm, takže to mam vejš a zároveň mam vejš i horní skříňky.. moje výška je 196cm
vaše výška?
edit: ono se do toho plete pak i to abyste dosáhla do horních skříněk, pokud byste dala horní skšíňky vejš tak budete obtížně sahat do horních pater, ale zase je to individuální, záleží na vaší výšce i na tom jak vysoké budou horní skříňky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.